Om Viking Motorcycle Tours

Vi har nu fornøjelsen af, at kunne byde jer velkomne til Viking Motorcycle Tours med speciale i fantastiske motorcykelture i USA.

Vi er nogle af motorcykelrejsebranchens mest erfarne tourguides, som nu har startet Danmarks nye motorcykel rejsebureau Viking Motorcycle Tours. Vi har brugt vores store erfaringer fra rejser i USA til, at lave de bedste motorcykelture i USA, som vi nu er glade for, at kunne tilbyde jer.

Vi har på vores mange ture til USA fået et stort kendskab til, hvilke seværdigheder, der er et besøg værd, og hvilke der ikke er, og ud fra det har vi udvalgt de fedeste ruter med de fleste oplevelser og seværdigheder. Vores ture inkluderer nogle af USA’s mest spændende byer, storslåede natur, endeløse veje, varmen, bjergene og ørkenerne, som gør Amerika til det skønneste land at være på motorcykel ferie i. Det glæder vi os til at dele med vores kommende gæster.

Vi kører vores ture med en turleder på mc, og en turleder i følgevogn med vores bagage og kolde drikkevarer fra køletasken. Vi bor på minimum 3 stjernede hoteller, hvor der altid er swimmingpools til, at afslutte vores dejlige oplevelsesrige dag i. Turene består af max. 16 motorcykler, da alle skal have en god oplevelse, og derfor har vi tilrettelagt dagene, så vi altid har tid til at se seværdighederne ordentligt og få taget nogle gode billeder.

Vi er også glade for at kunne tilbyde vores gæster, Danmarks bedste priser på motorcykelture i USA. Gennem årene har vi fået masser af gode kontakter rundt omkring i staterne, som gør at vi har fået de helt rigtige priser, og dem vil vi gerne dele med vores gæster, så tjek vores ture og priser, det fåes ikke bedre.

Vi glæder os meget til, at byde jer velkomne på en af vores fantastiske rejser.

Med Venlig Hilsen                                                     

Viking Motorcycle Tours.

Viking Motorcycle Tours ApS

Hørretløkken 30

8320 Mårslet

CVR: 38847082

Kontakt

Telefon: + 45 53 85 34 08

Email: info@vikingmotorcycletours.dk