Baltikum 9 dage

2/8 - 10/8 2019

Vi havde i tidsrummet 2005 - 2011 over 200 gæster på denne rejse som på det tidspunkt havde nyhedens interesse og vi kunne allerede på de år spore en stor fremgang inden for disse landes udvikling og opbygning. Dette syntes vi kunne spændende at komme over igen og se hvor langt de nu er nået og det håber vi selvfølgelig at mange andre også kunne?


På denne rejse er oplevelserne mange og forskellige. Vore nye nabolande Estland, Letland og Litauen har i snart 40 år oplevet en rivende udvikling, og dette er der kommet nogle smukke ny restaurerede hovedstæder ud af, som vi besøger og bor i, Tallinn 1 nat, Riga og Vilnius hver 2 nætter og bemærk hotelstandarden på denne rejse. 

Når vi kører mellem disse byer, oplever vi samfund, som de så ud for 50 år siden i Danmark. Men uanset hvor er de glade og tilfredse, og vi må sige at prisniveauet stadig rimeligt.

Vi sejler fra Stockholm - Tallinn på udturen og fra Klaipeda til Karlshamn i Sverige på hjemturen

Pris pr. person

8.995,-

Pris bagsædepassager

8.495,-

Tillæg enkeltværelse - kun hoteller

Dkr.2.500,-     

Tillæg Udvendig dobbeltkahyt pr person Stokholm - Tallinn

250,-               

Inkluderet i rejsens pris

  • Turleder
  • Bagagetransport
  • 2 natsejladser i 2-køjes indvendige kahytter med middag og morgenmad
  • 4 x halvpension og 2 x kvartpension og 6 ophold i dobbeltværelse med bad/toilet
  • Obligatoriske gebyrer og afgifter
  • Kort og turmateriale


Ikke inkluderet i rejsens pris

  • Broafgifter
  • Andre færger end nævnte
  • Frokoster, drikkevarer og evt. entréer
  • Personlige forsikringer og benzin

Rejseplan

Dag 1:
Vi sejler via Helsingør-Helsingborg(færge er på egen regning) og kører gennem de smukke svenske landskaber til Jönköping for overnatning.

Dag 2:
Vi følger Vättern til Vadstena og kører derfra til Stockholm, hvor der vil være ophold i ”gamla staden” ved slottet, inden vi sidst på eftermiddagen kører ned til færgen for afsejling kl.18.00. Aftenbuffet ombord under den fantastiske smukke udsejling gennem Skærgården fra Stockholm. Skulle man ikke ønske at stå ude og opleve den lyse nat er der masser af underholdning på skibet. Overfart i 2 køjes indvendig kahyt. Udvendig mod tillæg
kr. 250,- per person

Dag 3:
Morgenmad inden vi anløber Tallinn kl. 10.00. Vi kører en rundtur i og omkring Tallinn, Estlands hovedstad, som ligger smukt i kuperet terræn ud til Finske Bugt. Vi vil straks kører ud nord øst for byen og vil efter vi har holdt frokost pause kører til hotellert lige midt i byen. Vi vil lave en rundvisning til fods i den gamle bydel for bl.a. at se hvor man mener Dannebrog faldt ned fra himmelen. Overnatning og middag på Tallink Spa & Conference hotel.


Dag 4:
Efter morgenmaden forlader vi Tallinn og køre mod Paide. Vi forlader Estland mod syd ved Pärnu og kommer til Letland, hvor vi følger kysten til hovedstaden Riga, kaldet de baltiske landes Paris. Vi bor her 2 nætter på Radisson Blu Hotel Latvija . Middag på hotellet.

Dag 5:
Ad små veje op langs kysten nordvest for Riga og til Talsi, inden vi er tilbage i Riga, hvor der er tid til at se nærmere på denne utrolig spændende by. Vi laver rundvisning i den gamle bydel, og aftensmaden bliver på en restaurant i den gamle bydel for egen regning.

Dag 6:

Langs Daugava floden til Daugavapils hvorfra vi kommer ind gennem et stort søområde i Litauen. På denne tur vil vi opleve de små og fattige byer og områder og en masse storke, inden vi når hovedstaden Vilnius for de næste 2 nætter også på på et dejligt hotel​.

Dag 7:

Vi kører en kort tur ud til Trakaiborgen vest for byen. Resten af dagen er sat af til at se nærmere på Vilnius, og den gamle bydel, hvor vi denne aften spiser på en af de mange spændende restauranter, for egen regning​.

Dag 8:

Vi når Kaunas, og herefter følger vi meget af dagen Neumunas floden op til Jurbarkas, hvor vi indtager frokosten. Vi fortsætter et stykke langs floden og grænsen til Kaliningrad, inden vi kommer ud til havet og Klaipeda, hvorfra vi sejler med DFDS Seaways først på aftenen. Middag og 2 køjes udvendige kahytter ombord.​

Dag 9:

Morgenmad ombord inden vi kommer til Karlshamn i Sverige, hvorfra vi fortsætter mod Øresundsbroen gennem Blekinge og Skåne.​

Hoteller:

Vi bor på gode 3/4* hoteller, som alle i Baltikum er af høj standard. Nyrenoverede eller forholdsvis nybyggede. Der er gode aflåste eller overvågede parkeringspladser på de tre hoteller i Baltikum.​

Teknisk arrangør af denne tur er:

Dream & Bike Tours Aps.


​ 

image001

image002

image003

image004

Viking Motorcycle Tours ApS

Hørretløkken 30

8320 Mårslet

CVR: 38847082

Kontakt

Telefon: 71 71 36 71

Email: info@vikingmotorcycletours.dk