Østrig/Italien 2019    3.900,-

​8. Juni - 13. Juni 2019 - 6 dage.


Verdens bedste bilvej, er vel også verdens bedste motorcykelvej. 

De tre tidligere (skøre) værter på Top Gear, har kåret turen op og ned af Stelvio Passet i Italien til verdens bedste vej at køre bil på. På denne fantastiske tur på vej mod Stelvio Passet i Italien, kører vi på nogle af de bedste mindre veje, som Tyskland kan byde på. 

Fra de Tyske Alper kører vi mod Tyrol i Østrig, vi kører op over Timmels Joch, ind i Italien. Efter turen over Stelvio Passet kører vi mod Como søen, som vi kører vest omkring, derefter går turen mod Lago Maggiore, en anden fantastisk køretur rundt om søen, halvejs rundt om søen kører vi ind i Schweitz, hvorefter vi kører op over Sankt Bernhard passet. Vi fortsætter turen mod nord, og efter en kort afstikker ind i Østrig, går turen mod Tyskland og dermed også Danmark.​

Priser.

   Pr. deltager: 3.900,-

   Enkeltværelsestillæg: 1.400 ,-​

Turen køres på deltagernes egne motorcykler.

Inkluderet i prisen er følgende:

  • Hotel – delt dobbeltværelse – inkl. morgenmad
  • Rejseguide på motorcykel
  • Daglige turbeskrivelser
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen er følgende:

  • Personlige forsikringer
  • Vejskat/gebyrer for kørsel over passene
  • Alle andre måltider udover morgenmad
  • Benzin og olie
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for ændringer i programmet, tiderne og priserne som følge af valuta, skatter, olietillæg og lignende.

Dag 1: Danmark (DK) – Nordhausen (D), Tyskland.

Guiderne fra Viking Motorcycle Tours tager imod på den sidste rasteplads (Q8) før grænsen til Tyskland ved Frøslev. Når alle er mødt kører vi de få km. til Scandinavian Park hvor vi spiser morgenmad. Derefter går turen syd på, ad de små veje mod Harzen, vi kører i gennem det skønne landskab i Harzen, og slutter dagen I Nordhausen hvor vi overnatter. 

Ca. 450 km.

Dag 2: Nordhausen (D) – Nesselvang (D), Tyskland

Vi starter dagen tidlig, da vi begiver os ud på en af turens længere strækninger, som fører os ned gennem noget af Tysklands flotteste natur, vi kører gennem den gamle Østtyske by Erfurt, gennem Thüringer Wald, vi kører uden om Nürnberg og gennem Donauwörth, som ligger på Romantischer Strasse, dagen slutter i de bayrieske alper i Nesselwang hvor vi overnatter. 

Ca. 570 km.

Dag 3: Nesselwang (D) – Bormio (I).

Fra Nesselwang kører vi mod Fernpass (1202 m.o.h) og ind i Indalen, derefter kører vi gennem Sölden skiområdet i det smukke Tyrol, efter en pause i en af de skønne byer i området begiver vi os op over Timmelsjoch (2.474 m.o.h.) på den anden side af passet kører vi ned gennem Passeier dalen i det sydlige Tyrol i Italien, vi fortsætter til Merano, som er mest kendt for sine mange kurbade og utrolige charme, efter en velfortjent pause fortsætter vi mod et af turens absolut højdepunkter Stilfserjoch (Stelvio Passet). Efter nedkørslen fra passet slutter vi dagen i Bormio, en skøn skøn by, som bla. om vinteren summer af skiturister. 

Ca. 350 km.

Dag 4: Bormio (I) – San Bernadino (Ch)

Efter et dejligt ophold i Bormio kører vi mod en anden af turens højdepunkter Comosøen, vi kører langs søen på den vestlige side, og gør holdt i nogle af de skønne byer langs søen, vi fortsætter mod Maggioresøen, som vi kører langs med ind i Schweiz, vi fortsætter turen på den gamle hovedvej 13 som fører os til byen San Bernardino ved passet af samme navn, vi overnatter i byen. 

Ca. 320 km.

Dag 5: San Bernardino (Ch) – Fulda (D)

Vi starter dagen med at køre over San Bernardino passet, vi fortsætter på den gamle hovedvej nordpå mod Lichtenstein og Østrig, efter en kort tur i Østrig fortsætter vi op gennem Tyskland til Fulda hvor vi overnatter.

Ca. 570 km

Dag 6: Fulda (D) – Frøslev Grænse (DK)

Efter morgenmaden beslutter vi om vi kører den hurtigste eller den smukkeste vej, vel ankommet til Danmark sidst på dagen siger vi farvel, og håber vi ses igen på en af Viking Motorcycle Tours fantastiske rejser.

Ca. 560 km.

Viking Motorcycle Tours ApS

Hørretløkken 30

8320 Mårslet

CVR: 38847082

Kontakt

Telefon: 71 71 36 71

Email: info@vikingmotorcycletours.dk