Sardinien 8 dage

30/5 – 6/6 og 20/9 – 27/9 2019


​Vi glæder os til at kunne præsentere denne nye spænende rejse, spækket med en masse unikke oplevelser, hvor vores samarbejdspartner kalder sig 'Shepherds on Bikes' (hyrder på motorcykler). De har skræddersyet turene, så vi får den smukkeste oplevelse af Sardinien, som størrelses mæssigt kan måle sig med Jylland, men landskabet byder på en hel unik og anderledes naturskønhed. 

Pragtfulde bjerge med snoede kystveje og en spektakulær udsigt udover det azurblå Middelhav, hvor vi kører igennem de mange små charmerende havnebyer og meget mere. Turen stopper ikke kun med kystveje, Sardinen byder på mange oplevelser fra deres specielle historiske og kulturelle seværdigheder. Øens historie kan dateres tilbage til mere end 3000 år f.kr. med Nuragh kulturen som nogle af de første arkæologiske daterede fund. Vi vil opleve deres egen vinproduktion, den sardinske madkultur og meget mere. 

'Shepherds on bikes' - er udover et rejsebureau, også en klub hvor de lokale motorcykelentusiaster har været med til at udvikle rejserne. Udover en dansk guide, har vi også lokale engelsktalende guider som er i front på motorcykel og sikre os den bedste oplevelse muligt. Vi bor på 3 – 4 stjernede hoteller med halvpension og motorcyklerne bookes igennem bureauet. 

Tag med og oplev Sardinen på en helt ny unik måde!

Kawasaki: 500cc

16.000,-

Kawasaki: ER6N / Versys

17.000,-

BMW: R1200R

19.000,-

BMW: R1200GS

20.000,-

Tillæg enkeltværelse

3.000,-

Pris bagsædepassager/Bilpassager

12.500,-           

Inkluderet i rejsens pris

 • Lokal turleder på MC
 • Flyrejse Danmartk - Sardinien T/R
 • Alle transfers, lufthavne - hoteller - motorcykeludlejer
 • Motorcykelleje inkl. fri kilometer, VVIP ansvars- og kaskoforsikring (NZ$ 1500 - 2500 selvrisiko / NZ$ 1000 depositum)
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med bad/toilet
 • Følgevogn og bagage transport
 • Halvpension
 • Obligatoriske gebyrer og alle kendte skatter og afgifter
 • Kort og turmaterialeIkke inkluderet i rejsens pris

 • Måltider og drikkevarer ud over morgenmad og aftensmad
 • Benzin
 • Parkerings- og vejgebyrer
 • Entréer til seværdigheder
 • Personlige forsikringer og Ekstra forsikring ansvarsforsikring


Topboks - evt tillægsforsikring

Rejseplan

Dag 1:

Velkomst, Briefing, Motorcykel pick-up og mysteriet om Sardiniens Stonehenge.

Efter flyveturen fra Danmark ankommer vi midt på dagen til Sardinien største by Cagliari. En varm velkomst: Du vænner dig hurtigt til de fantastiske sardinske landskaber, og her begynder landskabet så småt at stige og vejene laver deres charmerende krumninger. Vi kommer til et vidunderligt 4-stjernet hotel på et vildt plateau, efter et besøg på en af Sardiniens største Nuragher*. Alt dette, efter at have passeret et utroligt sted, der er vært for mere end 60 menhirer: Det er den ægte italienske Stonehenge, endda ældre end den engelske udgave. Middag og overnatning Orroli

* Nuragh (italiensk: nuraghe) er et kegleformet tårn bygget af meget store sten, som danner et kuppelformet rum. Denne form for tårn kendes kun fra Sardinien, hvor der findes ca. 7-8.000 Nuragher spredt rundt om på øen – tit på højdedrag. Tårnene er ca. 3-4.000 år gamle.)

Dag 2:

Arkæologiske kurver

Fra Cagliari står vi over for hvirvlende kurver for at nå Sardinien Radio Telescope, 3. største radioteleskop i Europa. Ikke langt væk, vil vi besøge en majestætisk nuraghe med unikke karakter, og derefter nå et berømt plateau beboet af sjældne heste. Efter en tur på rullende grønne bakker, vil vi besøge et andet plateau, der huser en enorm gigantens grav. Vi når endelig et 4-stjernet hotel tæt på Oristano.

Dag 3:

Scala Piccada og Bjergløbet.

En tur langs ruterne på den historiske sardinske bjerghøjder mellem lange strækninger af spektakulære kystveje og spændende bjergkurver. Vi vil rejse langs mange kilometer kystlinje med udsigt over havet, destinationen for mange motorcyklister fra hele verden. Derefter vil vi besøge den berømte befæstede by Alghero, som kunne betragtes som den catalanske by i Sardinien. Alt dette uden at glemme smag af dyrebare vine og karakteristiske og uforglemmelige byer. Middag og overnatning Tula

Dag 4:

Den fortryllede skov og de sardinske vævere.

Vi vil besøge en skov, der næsten altid er dækket af en tyk tåge med en eventyrlig atmosfære. Efter frokost, ikke langt fra, kan vi stoppe i naturlige karbade til et helbredende bad i det åbne land. Herefter møder vi talentfulde sardinske vævere, som producerede nogle af de mest berømte sardinske tæpper. Middag og overnatning Oliena

Dag 5:

Afgrunden for jomfruernes hule og banditernes veje.

Vi besøger en berømt hule, hvor en 38 meter lang stalagmit fylder rummet og et 60 meter dybt synke hul dominere - et sted for fortidens ofre. Derefter står vi over for en svær vej, vi kommer til en lille landsby berømt for de blodige beskrivelser af sardinske banditter. Endelig vil vi beundre, efter en udvalgt vej, de mest taglede spirer i Gallura-regionen. Middag og overnatning Tempio Pausania

Dag 6:

Gennem hjertet af Sardinien

Vi bevæger os igennem de mest imponerende bjergkæder i Sardinien, der når over 1.000 meter over havets overflade. Her nyder vi mange af de indre landskaber på øen, hvor vi holder frokost tæt på det geografiske centrum af Sardinien, omgivet af nogle af øens største og vigtigste vinmarker.

Efter frokost, kører vi videre til dagens overnatning - en smuk ejendom omgivet af naturen vi har nydt på dagen. Middag og overnatning Orroli

Dag 7:

Ørkens seværdigheder

Dagen starter langs smukke stier med en fantastisk udsigt over havet, med nogle pauser af høj kulturel værdi, der vil berige vores sjæl.

Den sidste del af dagen bliver endnu mere uforglemmelig, da vi kører igennem Europas mest stemningsfulde ørkens seværdigheder. Middag og overnatning Sant`Antioco

Dag 8:

Motorcykler retur til Cagliari og afgang fra lufthavnen.

Vi flyver midt på eftermiddagen retur og vil ankomme midt på aftenen. Vi kommer til at køre ca 1500 km og som skrevet vil der være tale om 3 og 4 stjernede overnatninger.

Teknisk arrangør af denne tur er:

Dream & Bike Tours Aps.

dsc01241

img_8911 (002)

img_8929 (002) (1)

Viking Motorcycle Tours ApS

Hørretløkken 30

8320 Mårslet

CVR: 38847082

Kontakt

Telefon: 71 71 36 71

Email: info@vikingmotorcycletours.dk