​Arizona - Utah Rundt   

15. August - 25. August 2020 - 11 dage.

22. August - 1. September 2021 - 11 dage.

På denne fantastiske motorcykel tur, tager vi dig gennem 3 stater, Arizona, Utah og Nevada, og gennem noget af den mest fantastiske og imponerende natur som USA har at byde på.

Vi besøger små wild-west byer, men også fantastiske Las Vegas, som turen starter og slutter i. Vi kører også på et af de bedste stykker af Route 66, The Mother Road, hvor man virkelig kan leve sig ind i hvordan vejen var i dens storhedstid.

Turen byder på ørken, prærie, bjerge, skove, floder og nogle af de fedeste motorcykelveje der findes, og som virkelig nydes på ryggen af vores Harleyer. Naturparkerne står i kø på denne tur, vi skal besøge Grand Canyon, Painted Desert, Arches, Canyonlands, Dead Horse Point, Capitol Reef, Bryce Canyon og Zion. 

Turens længde:  ca. 2250 km

Denne fantastiske og dejligt varme tur, kan forlænges med vores ligeså skønne tur Californien Rundt, som køres i forlængelse af denne tur.

Priser i 2020 og 2021:

  Motorcykelfører: 22.995,-

  Passager: 15.995,-

  Enkeltværelsestillæg: 5.000,-

Inkluderet i prisen er følgende:​

 • Fly tur / retur.
 • Motorcykelleje inkl. kaskoforsikring
 • Fri km og lån af styrthjelm.
 • Hotel – delt dobbeltværelse
 • Morgenmad - inklusiv.
 • Daglige turbeskrivelser.
 • Indgange til Nationalparker.
 • USA kort.
 • Rejseguide på motorcykel.
 • Rejseguide i følgebil
 • Følgebil til bagage og lignende
 • Gratis vand og sodavand i køleboks i følgebil
 • Transport fra / til lufthavne i USA.
 • Lufthavnsafgifter.
 • Bidrag til rejsegarantifonden.
 • Informationsmøde i Danmark inden turen.
 • Obligatoriske afgifter og gebyrer.

Ikke inkluderet i prisen er følgende:​

 • Personlige forsikringer.
 • Alle andre måltider udover morgenmad.
 • Benzin og olie.
 • Drikkepenge.

Der tages forbehold for ændringer i programmet og tiderne, se i øvrigt vores rejsebestemmelser.

Dag 1: Danmark – Las Vegas, Nevada

Guiderne fra Viking Motorcycle Tours tager imod I lufthavnen I Las Vegas, og kører jer til vores hotel. Vi holder et kort info møde, og derefter et kik på byen og eventuelt en bid mad, inden dynerne kalder.​

Dag 2: Las Vegas 

Sightseeing i fantastiske Las Vegas. Vi tager en tur på The Strip, og besøger nogle af de imponerende casinoer. Resten af dagen er på egen hånd, man kan eventuelt nyde den fantastiske pool på vores hotel.

Dag 3: Las Vegas - Kingman -220 km

Vi starter dagen med at hente vores motorcykler, så starter vores rundtur i Arizona/Utah. Først kører vi ud af Las Vegas til den imponerende dæmning Hoover Dam. Derefter gennem ørken til spillebyen Laughlin, hvor vi krydser Colorado floden. Så går det op i bjergene på Route 66 til den gamle mineby Oatman, hvor æslerne går frit rundt i byen. Vi slutter dagen i Route 66 byen Kingman.​

Dag 4: Kingman – Flagstaff - 400 km

Dagen starter med at vi kører på et af de bedst bevarede stykker af Route 66. Vi gør stop ved blandt andet Hackberry General Store, og i byen Seligman. Derefter kører vi ind i bjergene til Prescott, ad fede bjergveje til byen Jerome, derefter til de røde bjerge ved Sedona. Vi afslutter dagen i den hyggelige Route 66 by Flagstaff.

Dag 5: Flagstaff - Page - 330 km

Dagen i dag byder på en af de helt store naturoplevelser, Grand Canyon. Vi kører først til lufthavnen ved Grand Canyon, hvor der vil være mulighed for en helikoptertur ud over dette fantastiske naturvidunder. Vi kører herefter langs Grand Canyon, og holder flere pauser undervejs. Vi kører ned fra Grand Canyon igen, og kører igennem Painted Desert, til Horseshoe Bend, som er et imponerende sving på Colorado floden. Kort derefter kommer vi til Page, hvor vi overnatter.

Dag 6: Page – Moab, Utah - 430 km

Vi starter dagen med at besøge endnu en imponerende dæmning, Glen Canyon Dam, som ligger lige udenfor Page. Efter Page kører vi nu ind i Indianerland, og til Monument Valley, hvor vi gør flere stop ved de imponerende klipper, som man husker fra mange af de gamle westerns. Vi kører nu ind i Utah, og kører mod byen Moab, hvor vi overnatter. Undervejs til Moab kører vi i smukt landskab, med masser af imponerende klippe formationer, og vi holder selvfølgelig en del pauser undervejs.

Dag 7: Moab - 100 km

Lige udenfor Moab, ligger Arches National Park, her starter vi dagen med et kik på de imponerende naturlige buer i klipperne. Efter Arches kører vi en rundtur i det smukke landskab ved Moab, og der vil være mulighed for et besøg i Canyonlands National Park og i Dead Horse Point State Park, fantastiske naturoplevelser. Vi afslutter dagen i den hyggelige bymidte i Moab, hvor vi igen skal overnatte.

Dag 8: Moab - Bryce Canyon - 430 km

Endnu en dag med fantastiske naturoplevelser venter forude. Først gennem øde ørkenområder, og derefter gennem Capitol Reef National Park, hvor vi blandt andet skal se ældgamle helleristninger. Dagen fortsætter i smukt natur gennem Grand Staircase-Escalante National Monument, inden vi ankommer til Bryce, hvor vi overnatter.

Dag 9: Bryce Canyon – Las Vegas - 400 km

Vi nyder sidste dag på motorcyklerne, og starter dagen med at køre ind i Bryce Canyon National Park, hvor vi skal se solopgangen over de smukke røde klipper, en fantastisk oplevelse. Vi kører videre til endnu en super naturoplevelse, hvor vi skal køre på de mest fantastiske bjergveje gennem Zion National Park, en imponerende smuk oplevelse. Vi fortsætter til Las Vegas, hvor vi afleverer vores motorcykler. Vi bruger resten af dagen på at se nærmere på denne skønne/skøre by, og afslutter dagen med en hyggelig middag sammen.

​Dag 10: Las Vegas - Danmark

Hjemrejsedag fra Las Vegas. Alt efter afrejse tidspunkt tager vi på sightseeing, shopping eller nyder en sidste tur i poolen, inden vi samlet kører til lufthavnen og håber på en god tur hjem.

Dag 11: Danmark

Ankomst til Danmark med farvel, og vi håber vi ses igen på en af Viking Motorcycle Tours fantastiske rejser.​

På denne tur kan du vælge at køre på en af disse motorcykler. Hvis du har andre ønsker, kan du sende os en email.

                     Street Glide                                                      Electra Glide Classic                                          Heritage                                                           Road King      

Viking Motorcycle Tours ApS

Hørretløkken 30

8320 Mårslet

CVR: 38847082

Kontakt

Telefon: 71 71 36 71

Email: info@vikingmotorcycletours.dk