​Florida Rundt    19.995,-

9. Oktober - 18. Oktober 2018 - 10 dage.

8. Oktober - 17 Oktober 2019 - 10 dage.​

​​Solskins Turen

Vejret kan vi ikke prale af i Danmark, men det kan de i Florida.

Så derfor har Viking Motorcycle Tours lavet den skønneste tur rundt i det smukke Florida, med de lange kridhvide sandstrande, smukke natur og spændende byer.

The Sunshine State, som Florida fortjent også kaldes, er USA's store ferie destination, og med rette.

Vi har i mange år lavet ture i Florida, og har derfor kunnet finde de allerbedste steder, som vi gerne vil dele med jer.

På vores tur skal vi blandt andet besøge:

Den skønne gamle by St. Augustine, Daytona Beach, Kennedy Space Center, Strandene og Art Deco husene i Miami Beach, Highway 1 og skønne Key West, Alligatorene i Everglades National Park, Airboat tur i Sumpene og meget andet.

Turens længde: ca. 1800 km

Priser:

   Motorcykelfører: 19.995,-

   Passager: 14.995,-

   Enkeltværelsestillæg: 4.000,-

​Inkluderet i prisen er følgende:

 • ​Fly tur / retur
 • Motorcykelleje inkl. kaskoforsikring
 • Fri km og lån af styrthjelm
 • Hotel – delt dobbeltværelse
 • Morgenmad inklusiv
 • Daglige turbeskrivelser
 • USA kort
 • Rejseguide på motorcykel
 • Rejseguide i følgebil
 • Følgebil til bagage og lignende
 • Gratis vand og sodavand i køleboks i følgebil
 • Transport fra / til lufthavne i USA
 • Lufthavnsafgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Informationsmøde i Danmark inden turen
 • Obligatoriske afgifter og gebyrer

Ikke inkluderet i prisen er følgende:

 • Personlige forsikringer
 • Indgange
 • Alle andre måltider udover morgenmad
 • Benzin og olie
 • Drikkepenge

​Der tages forbehold for ændringer i programmet og tiderne, se i øvrigt vores rejsebestemmelser. 

​Dag 1: Danmark - Orlando, Florida.

Guiderne fra Viking Motorcycle Tours tager imod I lufthavnen I Orlando, og kører jer til vores hotel. Vi holder et kort info møde, og derefter afslapning og eventuelt en bid mad inden dynerne kalder.

Dag 2: Orlando – St. Augustine - 220 km

Vi starter dagen med at hente vores motorcykler, og så starter vores rundtur i Florida. Først ud af Orlando, og derefter af små veje, gennem store skovområder med flotte søer, til den smukke spansk inspirerede by St. Augustine. Vi skal se den hyggelige bymidte, hvor der vil være mulighed for at besøge den gamle spanske borg, Castillo de San Marcos.

Dag 3: St. Augustine. – Cocoa Beach - 220 km

Vi starter dagen med en smuk tur langs Atlanterhavet, til Daytona Beach, hvor vi først besøger verdens største Harley-Davidson forhandler, og derefter en tur på den kendte Main Street. Vi fortsætter langs vandet til Cape Canaveral og til Kennedy Space Center, hvor der på en rundtur vil være mulighed for at komme helt tæt på Atlantis Rumfærgen. En fantastisk oplevelse. Vi afslutter dagen i Cocoa Beach, hvor vores hotel ligger helt ned til stranden.

Dag 4: Cocoa Beach – Miami Beach - 330 km

Vi fortsætter sydpå langs vandet, og i dag kører vi forbi de riges kæmpe villaer i blandt andet Palm Beach. Vi kører til Miami Beach, hvor vores hotel igen ligger helt ned til en lækker strand. Aftenen tilbringer vi ved South Beach, som er kendt fra mange film, med dens mange restauranter og barer i det smukke Art Deco område.

Dag 5: Miami Beach – Key West - 270 km

Dagen i dag byder på en af turens helt store oplevelser. Vi skal køre af den fantastiske Highway 1, der med sine 42 broer ud i den Mexicanske golf, fører os ud til byen Key West, som er et sandt tropisk paradis. Vi har 2 overnatninger på Key West.

​Dag 6: Key West.

Hviledag i den smukke by Key West. Du kan eventuelt bruge dagen på de skønne strande, eller en gåtur rundt i den gamle og charmerende bymidte, hvor man kan besøge Hemingways stambar elle en rundtur i hans hjem. Et besøg på USA's sydligste punkt og måske afslutte dagen med solnedgangen over den Mexicanske golf.

Dag 7: Key West - Naples - 400 km

Vi kører tilbage ad den smukke Highway 1 mod Miami, hvor vi drejer ud over de imponerende sumpområder kaldet The Everglades. Der vil være mulighed for et besøg i en alligatorpark, og for at tage en Airboattur, og på denne tur vil der være mulighed for, at se nogle af sumpens mange specielle dyr. Vi fortsætter videre gennem sumpen til byen Naples, hvor vi overnatter. Hvor man kan nå en sidste svømme tur i den Mexicanske golf.

Dag 8: Naples - Orlando - 320 km

Vi kører fra Naples og via Fort Myers ind i landet igen. Turen fører os igennem flere sumpområder og skove, og vi gør holdt i flere af de små hyggelige byer på vejen til Orlando. I Orlando afleverer vi vores motorcykler. Vi sørger for transport til vores hotel. Hotellet ligger et super sted med masser af restauranter og barer, hvor vi skal have en sidste hyggeaften sammen.

Dag 9: Orlando - Danmark.

Afrejse dag fra Orlando. Alt efter afrejse tidspunkt tager vi på sightseeing eller shopping. Vi kører samlet til lufthavnen og håber på en god tur hjem.

Dag 10: Danmark.

Ankomst til Danmark med farvel og håber vi ses igen på en af Viking Motorcycle Tours fantastiske motorcykel rejser.​

På denne tur kan du vælge at køre på en af disse motorcykler. Hvis du har andre ønsker, kan du sende os en mail.

                     Street Glide                                                      Electra Glide Classic                                          Heritage                                                           Road King      

Viking Motorcycle Tours ApS

Fogedvej 2

7870 Roslev

Kontakt

Telefon: 71 71 36 71

Mail: info@vikingmotorcycletours.dk